Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  
Ontspannen, knippen en kleuren in Breda

L’Anza en Aveda producten

Eenvoudig je favoriete producten bestellen

..... en afhalen in de salon

Bekijk hieronder een selectie van ons assortiment met Aveda en L’ANZA verzorgingsproducten. Verzorg je haar optimaal met deze professionele producten en hou het glanzend en gezond. Of creëer thuis een dagelijks verwenmoment met de heerlijke gezichts- en lichaamsverzorgende producten.

Heb je de producten gevonden die je zoekt?

... geef je bestelling dan telefonisch aan ons door.

Dan spreken we een tijd af waarop je jouw product kunt ophalen in de salon. Zo kunnen we je nog een persoonlijk advies geven dat is afgestemd op jouw haar of huid.

U kunt een keuze maken uit de volgende items:
25 jaar passie
Voor Freek en Judith is het kappersvak al meer dan 25 jaar hun passie. Vanwege de kunst van het vak, het ondernemerschap, maar vooral vanwege de mensen. Wie zijn Freek en Judith en hun team?

100% eco-friendly
Hairs Ahead werkt met producten van L’ANZA en Aveda. Twee merken die bekend staan vanwege hun hoge gehalte natuurlijke, biologische ingrediënten en hun duurzame bedrijfsvoering.

Jouw wellness
Jouw ontspanning staat bij ons voorop. In de kapsalon én in onze beautysalon. Geniet van de tijd voor jezelf.

Waarom wij kiezen voor L’Anza en Aveda

Hairs Ahead kiest bewust voor L’Anza en Aveda. Twee professionele merken die natuurlijke ingrediënten combineren met de meest hoogwaardige haarverzorging.

L’ANZA gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsmerken claimen dat zij het haar verzorgen, is L’ANZA het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, drievoudige UV-kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos en het Flower Shield Complex, herstelt, verzegelt en beschermt L’ANZA elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden!

Aveda is een toonaangevend, professioneel botanisch haar- en huidverzorgingsmerk. Aveda heeft een door Ayurveda geïnspireerde, holistische benadering van schoonheid met rituelen en producten met pure bloemen- en plantenextracten. De producten zorgen dat je er mooi uitziet en jezelf ook zo voelt. Het merk, opgericht door een kapper, wordt gebruikt door 9.000 salons en spa's wereldwijd. Het is al 38 jaar een pionier op het gebied van milieu-verantwoordelijkheid met de missie om goed te zorgen voor de wereld waar we in leven.

Contact

U bent na reservering van harte welkom in onze kapsalon in Breda.

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials en geniet van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

© 2019 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign