Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  
Ontspannen, knippen en kleuren in Breda

Workshops

Beauty en styling adviezen

Wil je zelf leren hoe je je haar mooi kunt stylen? Of hoe je je make-up het beste kunt aanbrengen? Welke haar- of make-up kleuren goed bij jouw gezicht passen? In de workshops van Hairs Ahead geven we je professionele beauty en styling adviezen om jezelf of je vriendinnen te laten stralen.

Je kunt individueel inschrijven of een workshop op maat laten maken voor bijvoorbeeld een vriendinnenavond of vrijgezellendag. We ontvangen je altijd in gezellige sfeer met een lekker hapje en drankje erbij. Bel of mail ons als je hier meer over wilt weten.

#1  Beautyworkshop

Professional Styling, haar & make-up

Je haar zit prachtig in model als je de salon uitloopt, maar thuis krijg je het toch nét niet zo mooi in model. Hoe doen die kappers dat toch? Föhnen, stylen, fixeren; met de juiste trucs en producten is het helemaal niet zo moeilijk. Ook het kiezen en aanbrengen van de juiste make-up kun je leren. Alles wat je moet weten om je eigen schoonheid te accentueren en te versterken kom je in deze workshop van Hairs Ahead te weten!

Want wat wij bij Hairs Ahead met je haar kunnen, kun je zelf ook! Tijdens deze workshop Professional Styling kom je alle ins & outs te weten van haarstyling en make-up.
  • Met welke make-up begint jouw gezicht echt te stralen?
  • Wat past er wel en wat juist niet bij jouw gezicht en haar?
  • Waar moet je op letten als je je haar föhnt?
  • Hoe kun je in korte tijd de mooiste look creëren?
Je gaat zelf aan de slag en krijgt van ons de juiste adviezen. Zo ervaar je direct dat je het zelf ook in je vingers hebt!

Kosten: Euro 40,-

De workshop zal ongeveer 3 uur duren.

#2  Haarworkshop

Creatief met je haar

Reserveer nu een plek voor de 'creatief met je haar’-workshop. Wat de kapper kan, kun je zelf ook! Je leert in een handomdraai; blowen, föhnen, opsteken, rollers indraaien en stijlen. Dankzij de handige technieken die je van ons leert, breng je voortaan zelf je haar prachtig in model.

De kosten voor de workshop zijn € 27,50 pp (aantal personen in overleg).

#3  Make-up workshop

Visagie

Met de juiste make-up kun je jezelf laten stralen. Ben jij benieuwd welke look en kleuren het beste bij jouw huid, kleding en persoonlijkheid staan? Hoe je een mooie basis- of feestmake-up aanbrengt? Dan is deze workshop bij Hairs Ahead iets voor jou.

Je zult ontdekken dat je echt niet veel make-up nodig hebt om een groot verschil te maken. Het gaat erom die kleuren en producten te kiezen die je schoonheid accentueren en je kleine oneffenheden verdoezelen. Je krijgt in groepjes van maximaal zes personen uitgebreid uitleg over welke make-up specifiek voor jou geschikt is. Iedereen krijgt dus een persoonlijk advies. We kijken naar de juiste kleuren en producten om jou te laten stralen. We geven voorbeelden en leggen je de juiste techniek uit voor het aanbrengen van de make-up.

Aan het einde van de workshop is er nog gelegenheid om gezellig even na te praten. Om de avond helemaal compleet te maken, ontvang je een leuk presentje. Prijs: € 25,- 

Wil je weten wanneer de volgende workshop is of wil je dat we een workshop organiseren voor jou en je vriendinnen? Bel 076-5212313 of mail naar kantoor@hairsahead.nl.

Contact

U bent na reservering van harte welkom in onze kapsalon in Breda.

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials en geniet van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

© 2019 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign