Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  

Natuurlijke mooie highlights

in Breda

Wat zijn highlights

Diepte en glans

Highlights geven dat mooie sunkissed effect aan je haar, dat extra glansje. Dat kan in blond haar zijn maar het is mogelijk in veel haarkleuren.

Waar het om gaat is dat je een kleur kiest die iets lichter is dan je huidige haarkleur, Zo'n 2 á 3 tinten is het mooist, ga je nog lichter dan wordt het minder natuurlijk.

Dit lichtere speelse effect in je haar geeft het meer diepgang en houdt je kleuring natuurlijk.

We hebben ons gespecialiseerd in deze mooie verftechniek en vertellen je er graag meer over.


Waarom highlights

Wat is het verschil tussen highlights en balayage?

Balayage betekent ‘veeg’ in het Frans. De verf wordt dus als het ware in het haar geveegd.. Bij een balayage breng je de haarverf vanuit de losse hand, niet iedereen kan daarom ook een mooie balayage zetten.

Bij highlights worden bijvoorbeeld folies gebruikt. Verder worden highlights vanaf de hoofdhuid aangebracht en begint een balayage pas na ongeveer 5 cm van de haaraanzet.

Hoe kun je highlights zetten?

De folie: Deze techniek wordt het meest gebruikt. Met een folie worden plukjes gekleurd. Een voordeel is dat je dicht bij de aanzet van het haar(hoofdhuid) kan kleuren en makkelijk is in het bijwerken van de uitgroei.

De kam: Een snelle verf techniek die uit de vrije hand gedaan wordt wat het een nonchalant effect geeft. De plukjes variëren van dikte en zitten vrij door het haar verdeeld. Het werkt wel moeilijker bij als je je uitgroei wilt laten doen.

De muts (coupe soleil): Deze oudere techniek wordt nog gebruikt maar niet vaak. In een muts zitten kleine gaatjes waar met behulp van een haaknaald plukjes haar door muts naar buiten worden gehaald. Die plukjes worden dan gekleurd.Welke highlights zijn er?

Dat highlights niet altijd blond hoeven te zijn laat de foto hierboven goed zien, je kunt er gaaf mee variëren!


Welke soorten highlights zijn er?

1/2 Highlight:

Een halve highlight wordt meestal bovenop je scheiding gezet en rondom je gezicht. Deze highlights geven het ideale sunkissed effect. Als je je haar vaak vast draagt is dit niet de juiste keuze voor je omdat je onderkant dan donker is.

¾ Highlight
Hierbij pakken we ongeveer een halve staart van de bovenkant, dit geeft dus al een veel lichter resultaat. Ook hier oogt de nekpartij donkerder maar het is duidelijk minder dan bij de halve highlight wat het een stoer effect geeft.

Hele highlight
Voor de echte die hards is er de hele highlight. De folies worden door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij.


Afspraak maken

Ma

Gesloten

Di

08:30-18:30

Wo

08:30-18:30

Do

08:30-20:30

Vr

08:30-18:30

Za

08:00-16:30
Maak online een afspraak >App of bel 076-52 12 313Ook zonder afspraak ben je van harte welkom.

Contact

Je bent van harte welkom in onze kapsalon in Breda. Reserveer hier online, bel of loop spontaan binnen, misschien hebben we wel een plekje vrij!

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials om te genieten van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

Of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

© 2021 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign