Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  

De mooiste balayage

in Breda

Wat is Balayage

Rechtstreeks uit Parijs

Balayage (vegen) is een verftechniek ontstaan in Frankrijk waar met  de kwast uit de vrije hand vegen in het haar gezet worden. Zo ontstaat een heel natuurlijke kleuring met een zachte en subtiele overgang. 

De verftechniek won in rap tempo aan populariteit door het natuurlijk effect en het lang houdende resultaat.

We kunnen nu wel zeggen dat het een salonklassieker geworden is en zeker één de meest toegepaste technieken.
Waarom is Balayage zo populair
De reden dat deze trend blijvend lijkt te zijn, komt doordat de kleur met een zachte overloop uitgroeit. Je hoeft dus niet om de zoveel weken naar de kapper je uitgroei bij te laten werken.

Balayage is er voor alle kleuren haar en je kunt er erg leuk mee afwisselen. Je ziet het vaak in blond haar maar denk ook eens aan grijs of roodtinten. Afhankelijk van wat mooi aansluit bij jouw huidskleur.

In combinatie met highlights geeft het een mooi en speels effect zoals op de foto hiernaast.


Hoe verzorg ik balayage?

Om je balayage zo lang mogelijk mooi te houden raden wij je haar zo rond de 10 weken bij te laten werken.

Dit is veel langer dan bij een normale kleuring door de natuurlijke kleurverloop in je haar en de goed afgestemde kleuren.

We adviseren je wel om thuis gebruik te maken van een goede shampoo speciaal voor gekleurd haar, zodat je zolang mogelijk plezier hebt van je mooie kleur!

Hier vind je ons uitgebreide en natuurlijke assortiment.

Wat is het verschil tussen balayage, ombre, dip-dye, bronde...Er zijn tegenwoordig zoveel mooie en specifieke verftechnieken dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet.

We leggen het je graag uit:

Balayage: Een lichtere kleur en de rest is een basiskleur die mooi in elkaar overloopt. Er is weinig kleurverschil tussen de gebruikte kleuren.

Ombre: Bij ombre is er een groter kleurverloop dan balayage. Lichte punten met een klein deel eigen haarkleur op de aanzet en een beetje in de punten voor een natuurlijke look.

Babylights: Babylights zijn een aantal lichtere plukken aan de voorkant met een zachte overgang naar achteren. De uitgroei blijft iets meer zichtbaar wat het natuurlijker maakt en wat meer licht geeft in het gezicht.

Bronde; De tegenhanger van van ombre. Het gaat hier om een donkere kleur, 60/70% en een klein deel licht. Het werken met meerdere donkere tinten geeft een heel mooi vloeiend resultaat.

Dip dye: De aanzet is 100% donker en de onderkant 100% licht. Alsof je jouw haar gedipt hebt in verf alleen dan met een mooi vervloeiing van de kleuren. 

Afspraak maken 

Ma

Gesloten

Di

08:30-18:30

Wo

08:30-18:30

Do

08:30-20:30

Vr

08:30-18:30

Za

08:00-16:30
Maak online een afspraak >App of bel 076-52 12 313Ook zonder afspraak ben je van harte welkom.

Contact

Je bent van harte welkom in onze kapsalon in Breda. Reserveer hier online, bel of loop spontaan binnen, misschien hebben we wel een plekje vrij!

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials om te genieten van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

Of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

© 2021 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign