Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  
Kom tot jezelf bij Hairs Ahead in Breda

Vacatures

Op zoek naar een aankomend talent

Hairs Ahead bestaat sinds maart 1993 en wij zijn in Breda en omgeving een begrip. Wij zijn een salon met een warm kloppend hart; Judith en Freek, de eigenaren staan zelf met veel passie in de zaak. We houden van ons vak en van mensen. Door het kappersvak met wellness te combineren maken wij het verschil.

We investeren veel in interne en externe trainingen van onze medewerkers. Onze (nieuwe) medewerkers volgen een speciaal opleidingsprogramma met aandacht voor de laatste technieken en omgaan met klanten. Tevens stimuleren wij verbreding van je vaardigheden op het gebied van visagie, knip-, stijl- en kleurtechnieken en schoonheidsbehandelingen.

Hairs Ahead werkt met een hecht team. Voor een optimale samenwerking is er één keer per zes weken een teamgesprek en één keer per week een ‘update’- gesprek.

Momenteel zijn wij oop zoek naar studenten die dit schooljaar aan de kappersopleiding gaan beginnen, zowel BOL als BBl is welkom. Momenteel volg je nog een voortgezette opleiding VMBO / HAVO. Je bent bereid om de dinsdagavond en eventueel de zaterdag dit jaar al mee te trainen c.q. te werken.

Interesse? Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Freek Wigmans. Kom binnen lopen met je cv om die even af te geven of stuur je cv op via de mail. Vermeld daarin uw ervaring, opleiding en visie ten aanzien van het kappersvak.

Contact

U bent na reservering van harte welkom in onze kapsalon in Breda.

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials en geniet van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

© 2019 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign