Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  
Waarom kiezen
voor Hairs Ahead

Altijd streven naar de beste service

We dankbaar voor onze klanten. En we willen er alles aan doen om jullie ervaring bij ons zo optimaal mogelijk te laten zijn. Heb je tips of ben je ergens niet blij mee? Laat het ons dan persoonlijk weten, klik hier om contact op te nemen. 

Ben je enthousiast en wil je dat met ons delen? Mail ons of plaats je recensie op onze Google account. Je helpt ons daar enorm mee. Klik hier om het daar in te kunnen vullen. 


Wat onze klanten zeggen:Jeroen Breukink

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Inmiddels 28 jaar geleden als een van de eerste klanten binnengelopen en altijd gebleven. Niet alleen de gezelligheid maar zeker ook de kennis en kundigheid waar ze over beschikken. Fijn team en voel me oprecht altijd welkom...graag tot de volgende keer !

Marcella Schute
Positief: Kwaliteit
Onwijs goede kapper! Zowel knippen als kleuren is uitstekend. De wensen worden uitgebreid besproken. Ik wilde graag highlights, en er werd goed nagedacht over de mooiste en juiste kleuren voor in mijn haar. Personeel is super vriendelijk, geeft goed advies en de sfeer is heel gezellig.

Ilse Schute
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Hele fijne behandeling gehad bij Hairs Ahead inclusief massages en uitgebreid kleuradvies. Ze luisteren goed naar je wensen en nemen ruim de tijd om alles door te nemen. Kleuring en styling helemaal naar wens. Kom zeker terug in deze mooie ruime salon met uiterst vriendelijk personeel! Aanrader!

Angel Linnenbank
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Super vriendelijk personeel! Mijn haar ziet er weer top uit. Kreeg goed advies, en de kapster beantwoordde al mijn vragen erg duidelijk. Mooie zaak. Iedereen is erg professioneel en toch warm en vriendelijk

Carolin Sälzler
Altijd vriendelijk personeel, goede kennis van zaken en ik ga altijd met een glimlach weer naar huis. Bonus is de massagestoel!

Ron de Hoogh
Top kappers, nette salon, super vriendelijk. Ik kom hier al vanaf het begin. En voorheen Ton Brouwers kappers. Tezamen gedurende 48 jaar. AIH , das confronterend realiseer me dat ik nu zestig ben.

Maaike Rommens
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Ik werd hier vriendelijk behandeld door al het personeel. Ze waren erg meedenkend en passioneerd, ze gaven veel tijd aan het uitzoeken welke kleur het beste is en hoe ze deze het best kunnen aanbrengen. Ontzettend geduldig en vriendelijk met het aanbrengen.

Maria de Page
Al ruin 20 jaar wordt ik hier op en top behandeld. Nog nooit teleurgesteld, hier weet men wat kwaliteit is.

Lees hier onze reviews op Google van onze klanten.

Afspraak maken

Ma

Gesloten

Di

08:30-18:30

Wo

08:30-18:30

Do

08:30-20:30

Vr

08:30-18:30

Za

08:00-16:30
Maak online een afspraak >App of bel 076-52 12 313Ook zonder afspraak ben je van harte welkom.

Contact

Je bent van harte welkom in onze kapsalon in Breda. Reserveer hier online, bel of loop spontaan binnen, misschien hebben we wel een plekje vrij!

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials om te genieten van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

Of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

© 2021 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign