Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  
Ontspannen, knippen en kleuren in Breda

Ontspannen, knippen en kleuren

Hart voor het vak sinds 1993!

Hairs Ahead en Wellness is opgericht in 1993 door Freek en Judith Wigmans, wij zijn een enthousiast ondernemerspaar met hart voor ons vak. In 2007 hebben we het roer omgegooid binnen onze kapsalon. We zijn compleet overgestapt op verzorgingsproducten met biologische ingrediënten zoals Aveda, vanaf 2018: L'Anza en sinds kort hebben we daar Ecru en Biocosmé aan toegevoegd. Je vindt al onze producten op de productenpagina.

Freek: “We staan helemaal achter de duurzame filosofie van deze merken. Niet alleen de verzorgingsproducten voor huid en haar, maar ook kleuringen zijn geweldig van L'Anza en Aveda. Ze tasten het haar niet aan en blijven net zo lang zitten als kleuringen met een hoog gehalte aan chemische middelen.”

Eco Chic; een ecologische levensstijl die zo min mogelijk belastend is voor het milieu maar wel chic! 

Wij zijn dameskapper, herenkapper, kinderkapper en krullenkapper.

Ons team

Freek
KAPPER/EIGENAAR
Judith
KAPSTER/EIGENAAR
Sabrina
KAPSTER
Inge
KAPSTER
Michelle
KAPSTER
Danielle
KAPSTER


Ervaar de sfeer en gastvrijheid


Inmiddels hebben we een team van kappers in de zaak waar we al jaren op vertrouwen. De dames van Hairs Ahead hebben net als ons een liefde voor het vak én voor mensen. “

We bestaan al sinds 1993, maar gaan altijd met de tijd mee. We hebben een ongekende passie voor het kappersvak en blijven op de hoogte van de nieuwste haartrends en kniptechnieken. Onze haarstylisten krijgen elke week training en volgen gespecialiseerde opleidingen om hun expertise te vergroten.”

Hairs Ahead won diverse keren de landelijke Coiffure Award en werkte mee aan televisieprogramma’s en een speciale theatertour over het kappersvak.

De mensen lekker in de watten leggen, daar zijn we goed in bij Hairs Ahead. We zorgen dat onze klanten echt kunnen ontspannen en even tijd voor zichzelf hebben.”

Hairs Ahead impressie

Afspraak maken

Ma

Gesloten

Di

08:30-18:30

Wo

08:30-18:30

Do

08:30-20:30

Vr

08:30-18:30

Za

08:00-16:30
Maak online een afspraak >App of bel 076-52 12 313Ook zonder afspraak ben je van harte welkom.

Contact

Je bent van harte welkom in onze kapsalon in Breda. Reserveer hier online, bel of loop spontaan binnen, misschien hebben we wel een plekje vrij!

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials om te genieten van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

Of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

© 2021 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign