Welkom bij Hairs Ahead kappers in Breda

Na een bezoek aan Hairs Ahead voelt u zich anders.Beter. Mooier.U krijgt bij Hairs Ahead kappers en wellness in Breda namelijk deskundig advies over het kapsel dat het beste bij u past. Bij uw gezichtsvorm, uw persoonlijkheid én levensstijl. Ook voor kleuradvies bent u bij Hairs Ahead al 21  jaar aan het juiste adres.  

Proef op deze site onze sfeer en filosofie, waarin advies en innovatie centraal staan. Spreekt het u aan? Maak telefonisch een afspraak ! Een gedreven team staat voor u klaar. Als een ander mens, maar meer dan ooit u zelf, stapt u weer naar buiten. Freek en Judith Wigmans leiden Hairs Ahead sinds 1993. Zij delen zowel de liefde als de passie voor het kappersvak. 

Hairs Ahead loopt voorop! Al jarenlang.

Hairs Ahead verzorgt regelmatig demonstraties en landelijke workshops over de laatste haartrends en kleuranalyses voor collega-kappers en het KOC, het overkoepelende orgaan voor kappers.

Bovendien won Hairs Ahead diverse keren de landelijke Coiffure Award en werkte o.a. mee aan televisieprogramma’s en een speciale theatertour over het kappersvak.

Momenteel is de focus op het combineren van het kappersvak en Wellness in de salon.
De laatste innovatie is de Beauty Experience :
De Beauty Experience is een korte gezichtsbehandeling die je bij je knipbeurt kunt boeken
voor slechts €15,-

Jij hebt een moment van ontspanning en je huid straalt weer, ziet er egaler uit en voelt jonger aan. Combineer dat met je mooie nieuwe coupe en je kunt er weer vol zelfvertrouwen en energie tegenaan !
Wil je meer informatie ?
Maak een afspraak en vraag naar de Beauty Experience bij een van onze medewerkers.

Gen Maczeckstraat 32  |  4818 BW Breda  |  076 52 12 313  |  E kantoor@hairsahead.nl

Maak online afspraak

of bel 076 52 12 313