Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  
De natuurlijk kracht achter jouw schoonheid

Hairs Ahead kappers Breda

Werken met de kracht van de natuur

Wanneer je bij Hairs Ahead kappers in Breda binnenstapt, hoor je relaxte muziek. Je ruikt de natuurlijke geuren van onze biologische producten. Het is tijd voor een moment voor jezelf. Een van onze kappers overlegt wat je wensen zijn en kijkt daarbij goed naar wie jij bent en wat past bij jouw gezicht, persoonlijkheid en levensstijl.

Kom ontspannen bij Hairs Ahead Breda; Als je wilt maken we tijd voor een ontspannende stoelmassage die afgesloten wordt met een persoonlijke geurreis.

Producten met biologische ingrediënten

Tijdens het wassen van je haren, masseren we de hoofdhuid en na het wassen laten we een haarmasker intrekken met een warme handdoek. De haarproducten waar we mee werken bevatten een uitzonderlijk hoog gehalte biologische ingrediënten en zijn eco-friendly in hun bedrijfsvoering. 

Daarna knippen en stylen we je haar, zoals we met je besproken hebben. Je verlaat  als de beste versie van jezelf onze kapsalon in Breda!


Corona update 2021

Beste langharigen

Ook wij sluiten helaas onze deuren en tijdens de persconferentie is bekend gemaakt dat de lock down tot en met 9 februari wordt verlengd. Het is wel mogelijk om online alvast een afspraak te maken.

Heeft uw haar toch nog een beetje extra aandacht nodig? Wees niet bang, wij bieden, net als bij de vorige lock down, weer de mogelijkheid om uw persoonlijke samengestelde haarkleur zelf bij te kunnen houden. U kunt tevens alle producten die we verkopen op bestelling en afspraak bij ons afhalen. 

We passen alle mogelijke hygiënemaatregelen toe bij het klaarzetten van je bestelling. En natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen met vragen over het aanbrengen van de kleuring.

Wij staan voor gezond en natuurlijk haar en willen u er nogmaals aan herinneren om het haar NIET te gaan verven met andere thuis pakketjes. Deze verslechteren de haar kwaliteit en maken het moeilijk om van de kleur af te komen.


Producten bestellen

U kunt gewoon uw favoriete haarverf en overige haarproducten van L’ANZA & AVEDA op komen halen in de salon, maar let op: alleen op afspraak. Het enige wat u hoeft te doen is eventjes te bellen naar 076-5212313 of  What's app via 06 - 80 11 17 06 of mailen om een tijd af te spreken wanneer deze opgehaald kunnen worden. Uiteraard, met mondkapje op en op ander halve meter afstand.

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie of veranderingen in de openingstijden.

Laten we hopen dat de pandemie snel voorbij is en wij u weer lekker kunnen verwennen in onze salon.

Blijf gezond en heb geduld dan zien we elkaar hopelijk spoedig!

Veel liefs,
Freek & Judith
Sabrina, Michelle, Inge en Danielle
25 jaar passie
Voor Freek en Judith is het kappersvak al meer dan 25 jaar hun passie. Vanwege de kunst van het vak, het ondernemerschap, maar vooral vanwege de mensen. Wie zijn Freek en Judith en hun team?

100% eco-friendly
Hairs Ahead werkt met producten van L’ANZA en Aveda. Twee merken die bekend staan vanwege hun hoge gehalte natuurlijke, biologische ingrediënten en hun duurzame bedrijfsvoering.

Jouw wellness
Jouw ontspanning staat bij ons voorop. In de kapsalon én in onze beautysalon. Geniet van de tijd voor jezelf.

Kapseltrends

Openingstijden vanaf 10 februari

Ma

Gesloten

Di

08.30-18.30

Wo

08.30-18.30

Do

08.30-20.30

Vr

08.30-18.30

Za

08.00-16.30
Maak online een afspraak >Of bel 076-52 12 313Ook zonder afspraak bent u van harte welkom

De ultieme
Hairs Ahead experience

Uitje met vriendinnen? Kies uit onze workshops!

Je haar zit prachtig in model als je de kapsalon in Breda uitloopt, maar thuis krijg je het toch nét niet zo mooi in model. Hoe doen die kappers dat toch? Föhnen, stylen, fixeren; met de juiste trucs en producten is het helemaal niet zo moeilijk.

LEES MEER >>

Onze bestsellers

L'ANZA Keratin Healing Oil treatment
*******
Bijzondere combinatie 'zacht & glad' met ‘veerkracht & volume’ is deze nieuwe lijn geschikt voor alle haartypen, zelfs voor dun en slap haar.
L'ANZA Bounce Up Spray & Smooth Down Spray
*******
De perfecte föhnspray: Bounce Up voor body en veerkracht, Smooth Down voor als het haar juist glad en minder volumineus moet zijn.
L'ANZA Molding Paste healing
*******
De enige stylingproducten die het haar herstellen en biedt lang houdbare versteviging zonder productrestanten of schilfers.
L'ANZA Final Effects volume
*******
Biedt extra veel lift en ondersteuning voor fijn en dun haar, terwijl de glans en gezondheid worden verbeterd.
Aveda Pure abundance style-prep
*******
Met deze 'preppende' spray kun je de hele dag door genieten van meer body dat natuurlijk aanvoelt zonder je haar te verzwaren
Aveda Be curly curl enhancer
*******
Voor meer gedefinieerde, gladdere krullen of golvend haar met een gezonde glans. Deze stylingcrème zet uit bij nat haar en trekt samen bij droog haar.
Aveda Be curly style prep all day
*******
Deze 'preppende' emulsie creëert de perfecte basis voor krullende haarstijlen. Onwart, hydrateert en definieert de krullen en houdt de haarschubben vast.
Aveda men pure-formance cream
*******
Voor definitie met een medium hold. De vochtrijke formule voedt het haar, biedt controle en geeft het een natuurlijke, gezonde glans.

Zeg ja
tegen je mooiste
trouwkapsel

Het mooiste kapsel voor je trouwdag

Hairs Ahead Breda heeft speciale bruidsarrangementen voor je samengesteld, zodat je jouw trouwdag zo ontspannen mogelijk zal beleven. Behalve voor de bruid hebben we ook arrangementen voor de bruidegom of voor je speciale trouwgasten.

LEES MEER >>

Verhalen van
mooie mensen

'Een mooie dag door de perfecte behandeling'

Binnenkort beginnen we met het concept om iemand bijzonder in het zonnetje te zetten. Kent u iemand die het verdient om door onze kappers en/of schoonheidsspecialisten geheel kosteloos verwend te worden. Mail ons of vertel erover tijdens uw bezoek en regelmatig kiezen wij als team wie het gaat worden. 

Laten we allemaal de samenleving een beetje mooier maken. 

Team van Hairs Ahead

Ons team

Freek
KAPPER/EIGENAAR
Judith
KAPSTER/EIGENAAR
Sabrina
KAPSTER
Inge
KAPSTER
Michelle
KAPSTER
Danielle
KAPSTER

Blijf op de hoogte

Volg Hairs Ahead via onze socials en geniet van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

Contact

U bent na reservering van harte welkom in onze kapsalon in Breda.

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials en geniet van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

© 2019 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign