Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  
De ontspanning en aandacht die jij verdient

Geniet van wellness

Kom tot rust in onze schoonheidssalon

Kom tot rust in onze Wellness Rooms, waar u ervaart hoe Aveda en Guinot behandelingen en producten de balans in uw lichaam helpen herstel­len. U bepaalt vooraf de duur van uw behandeling, bijvoorbeeld 30, 60 of 90 minuten.  

Onze schoonheidspecialiste stelt vervolgens samen met u in een persoonlijk consult uw behandeling samen, of kies uit een van de onze behandelingen. Beleef  het verschil en maak een afspraak voor een wellnessbehandeling. 

Wij verzoeken u vriendelijk om 10 tot 15 minuten voor aanvang van uw behandeling in onze salon aanwezig te zijn zodat u tot rust kan komen met Aveda Comforting Tea. Aan de hand van een Ayurvedische vragenlijst stellen wij tijdens een persoonlijk consult uw behandeling samen. Wat is uw Elementaire Natuur? Vraag het ons!

We bieden de volgende specialismes:

Over schoonheidsspecialiste Jessica

Sinds 2016 werkt gediplomeerde schoonheidsspecialiste Jessica Thiele zelfstandig op de de wellness afdeling. Zij is naast aromatherapeute ook afslank-en sporttherapeute, visagiste, pedicure en op HBO-niveau opgeleid met vele specialisaties.

Jessica werkt al ruim 20 jaar met Aveda en Guinot. Natuurlijk zijn er de afgelopen jaren ook andere merken bijgekomen. Ze is altijd heel kritisch in de keuze van haar Topinstituut merken, deze hebben allen ruim 40 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige produkten in de zuiverste vorm gewonnen uit de plantenwereld, zee en mineralen en natuurlijk dierproefvrij en duurzaam geproduceerd.

In de prettige ontvangst ruimte van de wellness worden ook manicure en make-up touch-ups gegeven. In de twee ruime behandelkamers kunt u o.a. genieten van gezichtsbehandelingen en massages. Na een persoonlijke intake wordt altijd samen met u bepaald welke behandeling het beste bij uw huid past of welke op dat moment een gewenste balans geeft voor uw emotioneel evenwicht.

Natuurlijk altijd afgestemd op uw tijd, budget en overige wensen.

Contact

U bent na reservering van harte welkom in onze kapsalon in Breda.

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials en geniet van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

© 2019 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign