Direct reserverenOnline > 076-52 12 313  
Ontspannen, knippen en kleuren in Breda

Ontspannen, knippen en kleuren

Hart voor het vak sinds 1993!

Hairs Ahead en Wellness is opgericht in 1993 door Freek en Judith Wigmans, een enthousiast ondernemerspaar met hart voor hun vak. In 2007 gooiden ze het roer om binnen hun kapsalon en stapten ze over op verzorgingsproducten met biologische ingrediënten zoals Aveda en sinds 2018: L’ANZA. Freek: “We staan helemaal achter de duurzame filosofie van deze merken. Niet alleen de verzorgingsproducten voor huid en haar, maar ook kleuringen zijn geweldig. Ze tasten het haar niet aan en blijven net zo lang zitten als kleuringen met een hoog gehalte aan chemische middelen.”

Ervaar de sfeer en gastvrijheid

Inmiddels hebben Freek en Judith een team van kappers in de zaak waar ze al jaren op vertrouwen. De dames van Hairs Ahead hebben net als Freek en Judith een passie voor het vak én voor mensen. “We bestaan al sinds 1993, maar gaan altijd met de tijd mee. We hebben een ongekende passie voor het kappersvak en blijven op de hoogte van de nieuwste haartrends en kniptechnieken. Onze haarstylisten krijgen elke week training en volgen gespecialiseerde opleidingen om hun expertise te vergroten.”

Hairs Ahead won diverse keren de landelijke Coiffure Award en werkte mee aan televisieprogramma’s en een speciale theatertour over het kappersvak. Een grote drijfveer voor Freek en Judith is het menselijke contact. “De mensen lekker in de watten leggen, daar zijn we goed in bij Hairs Ahead. We zorgen dat onze klanten echt kunnen ontspannen en even tijd voor zichzelf hebben.”

Kapsalon impressies

Contact

U bent na reservering van harte welkom in onze kapsalon in Breda.

Hairs Ahead kappers & wellness
Generaal Mazceckstraat 32
4818 BW  Breda

T  076-52 12 313
E kantoor@hairsahead.nl 

Volg ons

Volg Hairs Ahead via onze socials en geniet van ideeën, inspiratie en acties op het gebied van beauty en wellness.

© 2019 Hairs Ahead Kappers Breda Actilus webdesign