Tarieven

Vooraf aan iedere behandeling zal de haarstylist een advies geven welk ritueel van ontspanning zal plaatsvinden. Dit wordt op de persoon afgestemd op basis van wensen en tijd.  
Stress - relieving hoofdhuidmassage
Stress - relieving stoelmassage 
Na het ontspanningsritueel adviseert de hairstylist welke coupe het beste bij uw lifestyle/werk past. Vervolgens krijgt u een verzorging/style advies om uw haar gezond te houden of om een bepaald stylings effect te bereiken.  

Wassen knippen drogen dames   €46,00
Wassen knippen fohnen dames    €65,00
Wassen knippen drogen heren     €36,00
Wassen knippen drogen t/m 12 jaar €31,00
Wassen knippen drogen t/m 18 jaar  €33,50
Pony knippen/nekharen weghalen   gratis 

Botanical hair & scalp therapy  

Hair spa treatment (15 min )    €17,60
Scalp treatment (15 min ) €17,60
Hair spa for men (15 min) €17,60
Aveda Haarkleuring

Full spectrum “Shades of enlightenment”; Het mooiste, gezonde blond onder de zon krijgt u met de Aveda Shades of Enlightenment. Door de natuurlijke oplichting van de zon te evenaren in combinatie met onze kennis van de voordelen van pure planten, kunnen we uw haar een glanzende en gezondere kleur geven. De milde, oplichtende werking van gehydrolyseerde sojaproteïne en beschermende plantaardige olie helpen beschadiging van het haar voorkomen.  

Full spectrum Color Treatment

Een haarkleuringsproduct dat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat en zorgt voor een langhoudende kleur en een prachtige glans. De formule verbetert de conditie van het haar en laat het ongelooflijk mooi glanzen dankzij beschermende plantaardige oliën. Bevat een natuurlijke aroma van lavendel dat kalmerend en ontspannend werkt. Ideaal voor het opfrissen van de haarkleur. 

Full spectrum Permanent  crème Hair color

Ontdek de glans en houdbaarheid van Aveda Full Spectrum kleuren. Full Sperctrum werd ontwikkeld voor haarkleuring op maat en bestaat voor 97 % uit natuurlijke planten en mineralen die niet op petroleum zijn gebaseerd.Zonnebloem, wonderolie en jojoba olie beschermen het haar tijdens het haarkleuringsproces en zorgen voor blijvende resultaten zonder het haar te beschadigen.    

Kleurbehandelingen en omvorming  zijn zeer persoonlijk en gevarieerd.  

Het ontwerp en de prijs worden in overleg vastgesteld. De kapper/kapster kan u voorafgaand aan de behandeling een prijsopgave doen.  
Gen Maczeckstraat 32  |  4818 BW Breda  |  076 52 12 313  |  E kantoor@hairsahead.nl

Maak online afspraak

of bel 076 52 12 313